ГРАФИК РАБОТЫ

ПН-ПТ: 7:00 - 21:00

СБ-ВС: 9:00 - 21:00

РАБОТАЕМ В ШТАТНОМ РЕЖИМЕ!! ПРИНИМАЕМ И ОТПРАВЛЯЕМ ЗАКАЗЫ БЕЗ ЗАДЕРЖЕК! ОБРАБОТКА ЗАКАЗОВ КРУГЛОСУТОЧНО

Меню сайта ↓

Блог компании ТКС

июл 7, 2021

Новинка мʼякі скоби


Dynamic Soft Shackle - досить новий але РЕВОЛЮЦІЙНИЙ продукт на нашому ринку. Динамічна м'яка скоба, проста , легка та дуже ефективна конструкція. Такий шакл не поступається в міцності свого металевого соратнику, при цьому скоба легше і безпечніше у випадку розриву.

СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ

Отже головна сфера застосування наших скоб – буксирування автомобілів, але їх можна застосовувати всюди, для заміни , чи в допомогу металевим, крім вогненебезпечних умов чи при наявності гострих частин у місці кріплення, тобто там де зростає ймовірність пошкодження м'якої скоби

Dynamic Soft Shackle призначений для з'єднання буксирувальних тросів з буксирувальним вушком. Можливе використання у вигляді перехідника для кріплень на труби бампера, там де немає штатних вушок, або діаметр такелажної скоби не дозволяє охопити місце кріплення.

ГОЛОВНА ЦІННІСТЬ
При пікових навантаженнях скоба здатна розтягуватись до 40% та повертати свій первозданний вигляд при послабленні. Немає значення який саме трос ви обираєте (окрім металевих), скоба всю динаміку в роботі бере на себе, важливо, щоб трос відповідав середньому навантаженню автомобіля.

ЧОМУ САМЕ Dynamic Soft Shackle !?

Прості та зручні в монтуванні та демонтуванні, найбільш це відчувається при особливо некомфортних умовах під час зачалюванні, наприклад в мороз, будь-яку непогоду або якщо автомобіль застряг в болоті
На ринку немає аналогу, які витримували б великі навантаження
Ціна - це просто революція на ринку подібних продуктів.

ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ
Трос, який використовується для плетіння Dynamic Soft Shackle, має особливе плетіння, та виготовлений з надміцних динамічних волокон.
Діаметр троса – від 10 мм до 20 мм.
Тіло скоби захищене стійким до затирання чохлом.
Основні переваги Dynamic Soft Shackle.
Безпечний в разі обриву троса;
Невелика вага;
Складається з єдиного ланцюга, що виключає ймовірність втрати однієї з деталей ;
Можна встановити практично в будь-яку вушко;
Петля дозволяє швидко встановлювати / знімати скобу;
М'який шакл, на відміну від металевого, можна возити в салоні в нефіксованому вигляді.


ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Як бачите, Dynamic Soft Shackle є досить ефективним рішенням для бездоріжжя. При цьому варто пам'ятати, що, як і трос, софт шакл вимагає догляду і періодичної чистки. Також зверніть увагу на той факт, що Dynamic Soft Shackle не слід встановлювати в вушка з гострими краями, інакше ви ризикуєте пошкодити тіло скоби.

Придбати Dynamic Soft Shackle